Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارشتسنیم، امیر عباس زاده رئیس بنیاد تعاون ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه برای تامین مسکن کارکنان ارتش بیش از 4500 فقره وام مسکن به کارکنان آجا در سال 95 اعطا شد، گفت: بنیاد تعاون آجا در پروژه‌های عمده و عظیم واحدهای مسکونی به ویژه در پروژه‌های چیتگر و شهید بهشتی با شرکت‌های معتبر عمرانی داخلی قرارداد منعقد کرده و مقرر است در مدت 3 سال حدود 10000 واحد مسکونی ساخته و مورد بهره برداری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توضیح اقدامات صورت گرفته در راستای تأمین مسکن کارکنان گفت: بر اساس برنامه مصوب طرح حکمت مسکن آجا در سال 1395 ابلاغی از سوی ستاد کل نیروهای مسلح با احتساب روزشمار در سال 95 به تعداد 3996 فقره وام مسکن جهت واگذاری به کارکنان پایور عضو طرح حکمت مسکن پیش بینی شده بود که در این راستا از سوی بنیاد تعاون آجا 4681 فقره وام کمک به مسکن دار شدن کارکنان پیش گفته ارائه شده است.

رئیس بنیاد تعاون ارتش یادآور شد: همچنین قرار است در آینده نزدیک ساخت 750 واحد مسکونی در شهر هشتگرد به پایان برسد و به متقاضیان تحویل خواهد شد.

امیر عباس زاده با بیان اینکه در راستای تامین مسکن کارکنان آجا و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و بهره‌مندی از تسهیلات دولتی علاوه بر تسهیلات طرح حکمت بتاجا، این بنیاد نسبت به تنظیم تفاهم نامه با مالکین پروژه‌های نیمه تمام (با پیشرفت بیش از 80 درصد) اقدام کرده است، گفت: جهت بهره‌برداری متقاضیان از این طرح مراتب را به معاونت نیروی انسانی آجا و نیروهای 3 گانه و قرارگاه پدافند هوایی منعکس و اطلاع رسانی کرده و در سایت بنیاد نیز در معرض دید کارکنان شریف آجا قرار داده است.

وی افزود: پروژه‌هایی که تاکنون شامل طرح نام برده می‌شود، پروژه 280 واحدی شهریار اردبیل، پروژه 200 واحدی شهرک ابریشم کرج، پروژه 30 واحدی بعثت، پروژه 500 واحدی فاز 11 پردیس، پروژه 96 واحدی خرم آباد، پروژه شرکت تعاونی مسکن میثم نهاجا، پروژه آسمان قم، پروژه شهریار، پروژه رشدیه 2 تبریز، پروژه شهر جدید پرند و پروژه بهاران رینه است.

رئیس بنیاد تعاون ارتشدرباره پروژه‌های مسکونی شهرک چیتگر نیز توضیح داد: در حال حاضر با توجه به تمهیدات صورت گرفته پیشرفت‌های بسیار خوبی در پهنهAصورت پذیرفته به طوری که پروژه‌های پامچال 3 و 4 با بیش از 95 درصد پیشرفت به زودی آماده و تحویل متقاضیان خواهد شد.

امیر عباس‌زاده اضافه کرد: در پهنهBنیز از خرداد ماه سال 95 سرعت پروژه‌ها افزایش چشمگیری داشته است به طوری که هم اکنون در پروژه های سرو 5 و 6( G1 )شاهد بیش از 65 درصد پیشرفت می‌باشیم که ساختمان‌های مذکور نیز ظرف چند ماه آینده آماده و تحویل متقاضیان خواهد شد.

وی با اشاره به ساخت مسجد فاطمه الزهرا (س) در شهرک چیتگر، افزود: با بهره‌برداری از منابع کمک‌های مردمی این مسجد تاکنون بیش از 70 درصد پیشرفت داشته و به زودی قابلیت بهره‌برداری پیدا خواهد کرد.

امیر عباس زاده اظهار کرد: مجوزهای لازم در خصوص تعیین تکلیف نهایی وضعیت سند شهرک شهید بهشتی مربوط به ساختمان‌های ساخته شده نیز اخذ شده است.

مدیر عامل بنیاد تعاون ارتش با بیان اینکه کلیه پروژه‌های در حال ساخت شهرک شهید بهشتی نیز که از سال 86 ثبت نام و عملیات اجرایی آنمتوقفشده بود، آغاز به کار کرده، افزود:تاکنون پروژه هایM3شرقی 65 درصد و درM3غربی بیش از 35 درصد پیشرفت داشته است و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده ظرف چند ماه آینده به متقاضیان تحویل خواهد شد.

وی درباره اقدامات صورت گرفته در راستای آسایش ساکنین شهرک شهید بهشتی گفت:آسفالت شهرک بعد از 10 سال به همراه اصلاح جداول و رنگ آمیزی، اتصال کل فاضلاب شهرک به اگوی شهری و ساخت و افتتاح هایپر مارکت در شهرک از اقدامات صورت گرفته بوده است.

امیر عباس زاده اخذ سهمیه مسکن مهر در پروژه‌های شهرک‌های پردیس و پرند جمعا به تعداد 700 واحد را نیز یکی دیگر از اقدامات بنیاد تعاون آجا در راستای تأمین مسکن کارکنان برشمرد.

رئیس بنیاد تعاون ارتشدر بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های آینده بنیاد تعاون ارتش برای کمک به تامین مسکن کارکنان عضو طرح حکمت مسکن پرداخت و گفت: در همین جهت شناسایی کامل تعاونی‌های فعال آجا و ساماندهی آنها و متعاقبا هدایت، حمایت و نظارت بر عملکرد برنامه نسبت به ایجاد ظرفیت‎های قابل اعتماد در راستای خانه دار کردن اعضای فاقد مسکن طرح حکمت آجا با حمایت فرماندهان آجا در سراسر کشور یکی از اقداماتی اخیر بوده است.

وی ادامه داد: همچنین شناسایی و تعریف ظرفیت‌های تولید و مسکن توسط انبوه سازان بخش خصوصی و عمومی به منظور استفاده بهینه از امکانات موجود برای کوتاه کردن زمان انتظار ساخت در راستای کمک به تامین مسکن کارکنان کم درآمد نسبت به استفاده از تسهیلات بانکی و کمک‌های دولتی مانند مسکن مهر و انجام تعاملات لازم با نهادهای مربوطه یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته در بنیاد تعاون ارتش است.

امیر عباس‌زاده تبدیل منابع بالقوه به بالفعل از جمله تبدیل به احسن اراضی متعلق به بنیاد تعاون وفق مقررات در راستای تامین منابع مالی مورد نیاز جهت ادامه پروژه‌ها و تکمیل سامانه جامع مسکن (نرم افزار) در جهت پالایش آمار و دسترسی سریع و مطمئن به اطلاعات ذیربط اعضای طرح حکمت مسکن، تعاونی‌های آجا و اطلاعات املاک و اراضی؛ دو اقدام دیگر بنیاد تعاون ارتش برای مسکن کارکنان عضو طرح حکمت مسکن ارتش می‌باشد.

مدیر عامل بنیاد تعاون آجا با اشاره به اقدامات صورت پذیرفته در راستای ارائه خدمات و معیشت به کارکنان ارتش، گفت: در این راستا شارژ کارت حکمت کارکنان پایور شاغل با سرانه هر نفر یک ملیون و 419 هزار ریال در6 ماهه اول سال 95 به مناسبت هفته دفاع مقدس (در راستای کمک به معیشت کارکنان پایور شریف آجا و تقویت انگیزه و روحیه ایشان در قالب شارژ کارت حکمت کارکنان بعنوان سبد کالا) با کمک آجا صورت پذیرفت.

وی واگذاری بسته معیشتی برای کارکنان شاغل متاهل و مجرد با کمک آجا نیز از دیگر اقدامات در جهت خدمات و معیشت خواند و گفت: پیش‌بینی و اقدام در خصوص واگذاری سبد کالا به کارکنان شاغل متاهل و مجرد آجا به مناسبت ماه مبارک رمضان با همکاری آجا انجام شده است.

امیر عباس‌زاده از عقد قرارداد با شرکت مدیران خودرو در راستای تامین و واگذاری خودروی کارکنان شاغل و بازنشسته آجا با شرایط و امتیازات ویژه نیز خبر داد.

وی اضافه کرد: همچنین برای رفاه کارکنان عقد قرارداد با شرکت‌های تولید کالای خانگی در راستای تامین و واگذاری کالای مورد نیاز کارکنان شاغل و بازنشسته با شرایط و امتیازات ویژه شامل اقساط بلند مدت و بدون سود و کارمزد و برابر با قیمت نمایندگی در نظر گرفته شده است.

رئیس بنیاد تعاون ارتش با بیان اینکه قراردادی نیز با شرکت خدمات مسافرت هوایی گردشگری و زیارتی آهوان منعقد شده است، گفت: این قرارداد به منظور بهره‌برداری کارکنان شاغل و بازنشسته آجا و خانواده محترمشان نهایی و اجرایی شده است.

امیر عباس‌زاده افزود: همچنین به منظور همسان سازی ارائه خدمات نیز سایت اینترنتی کرامت جهت ارائه خدمات هوشمند، هدفمند و آسان به کارکنان طراحی و ساماندهی شده است.

وی درباره برنامه‌های آینده بنیاد تعاون در بخش خدمات معیشتی توضیح داد: یکی از اصلی ترین برنامه‌های ما ادامه بهره‌برداری از شرکت‌های خدماتی و تجاری داخلی در جهت تامین کالا و مایحتاج کارکنان آجا با حداقل قیمت ممکن است.

وی تصریح کرد: همچنین در نظر داریم عملیاتی کردن کامل سامانه هوشمند خدمات آجا بر اساس طرح نظام جامع خدمات به منظور خدمات رسانی با محوریت عدالت در کلیه سطوح کارکنان شریف آجا و در دسترس بودن اطلاعات بروز در راستای ارائه خدمات فراگیر را نیز اجرایی کنیم.

رئیس بنیاد تعاون ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: ادامه پیگیری مجدانه در ارتباط با وصول مطالبات بنیاد و شرکت‌ها و موسسات تابعه از طرف‌های قرارداد نیز از دیگر برنامه بنیاد تعاون است که در آینده نزدیک به مرحله اجرا خواهد رسید.

امیر عباس زاده از سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی بزرگراه حکیم (بخش واگذار شده به قرارگاه قائم (عج)) خبر داد و گفت: در حال حاضر این پروژه بیش از 75 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و به زودی افتتاح خواهد شد.

رئیس بنیاد تعاون آجا همچنین یادآور شد: پل عمار یاسر قم 100 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در تاریخ 17 اردیبهشت‌ ماه امسال توسط مسئولین قم و مدیر عامل بنیاد تعاون ارتش جمهوری اسلامی ایران افتتاح شد.

وی یادآور شد: عملیات اجرایی پل میثم قم نیز به اتمام رسیده و این پل هم مورد بهره برداری قرار گرفته است.

امیر عباس زاده یکی دیگر از پروژه‌های در دست اقدام بنیاد را پل انقلاب ملایر عنوان و اظهار کرد: این پروژه تاکنون بیش از 85 درصد پیشرفت داشته و به زودی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۰۰۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در فاز نخست میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله شستا، صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

محسن مولوی امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در نشست هم‌اندیشی نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ورود شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از برنامه‌های راهبردی استان بوده که در طول این دو سال به عنوان برنامه‌های اصلی مدنظر قرار گرفته و پیگیری شده است، اکنون شاهد حضور صندوق بازنشستگی کشوری، شستا و صندوق بیمه روستاییان و عشایر در بحث سرمایه‌گذاری در سطح استان هستیم.

وی افزود: در فاز اول قرار شد صندوق بازنشستگی کشوری طرح‌های توسعه شرکت شیرخشک پگاه و تکمیل زنجیره مورد نیاز این شرکت در استان انجام شود و برخی از نیازهای سایر شرکت‌ها و صنایع لبنی وابسته به صندوق بازنشستگی نیز در چهارمحال و بختیاری انجام شود، لذا در فاز نخست عملیات اجرایی سه طرح توسعه‌ای در شرکت شیرخشک پگاه در حال انجام است.

مولوی با بیان اینکه دستور واگذاری کشتارگاه صنعتی جونقان از جهاد کشاورزی به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صادر شده که در شرف واگذاری است، بیان کرد: سرمایه‌گذار این طرح صندوق بازنشستگی کشوری مشخص شد، البته در کشتارگاه صنعتی جونقان دو اقدام باید توسط صندوق بازنشستگی کشوری انجام شود، ابتدا کشتارگاه صنعتی باید احیا و به ظرفیت اسمی خود برسد، یعنی به یک کشتارگاهی تبدیل شود که بتواند نیازهای اصلی استان و استان‌های مورد نیاز را تامین کند، در کنار احیای کشتارگاه قرار شد یکی از هلدینگ‌های وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری مجموعه کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی با ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری را ایجاد کند.

مولوی ادامه داد: در کنار این مصوبه که عملیات اجرایی آن در سال جاری آغاز و به یک پیشرفت مطلوبی خواهد رسید، کشت و صنعت ۳۰۰۰ راسی دشت زرین توسط شستا انجام خواهد شد که حداقل حجم سرمایه‌گذاری۱۰۰۰ میلیارد تومان  است که در حال واگذاری زمین از جهاد کشاورزی به شستا هستیم و به محض واگذاری قطعی، عملیات اجرایی در دشت زرین آغاز می‌شود.

به گفته وی، میزان توافقات و حجم سرمایه‌گذاری در فاز نخست سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ۴۵۰۰ میلیارد تومان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از چهار پروژه دیگر از جمله تصفیه روغن خوراکی، کارتن‌سازی جونقان، کشت و صنعت ۵۰۰۰ راسی و پالایشگاه سامان در بحث سرمایه‌گذاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و افزود: در پالایشگاه سامان قرار شد سرمایه‌گذاری توسط صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بخش خصوصی به صورت مشارکت سه جانبه اتفاق بیفتد.

مولوی بیان کرد: امید است در فازهای بعدی بتوان سرمایه‌گذاری‌های خوبی در سطح استان اتفاق بیفتد، زیرا اعتقاد داریم سرمایه‌گذاری‌ها متناسب با زیست بوم اشتغال استان هستند و اغلب مشکلاتی که به دلیل ورود نکردن سرمایه‌گذار داخلی بوده می‌تواند از این طریق حل و فصل شود.

وی اضافه کرد: در دور دوم سفر مصوبه‌ای گرفته شد که در صورت نیاز به تامین منابع مالی و تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی به سرمایه‌گذاری‌های صندوق بازنشستگی کمک شود.

در این جلسه تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز به مباحثی همچون نبود ساختمان مناسب برای انجام فعالیت‌های تشکل‌ها، لزوم دیده شدن بیش‌تر حوزه صنایع دستی، تهیه مصالح ساختمانی در بحث مسکن ملی از خارج از استان، سرمایه در گردش کارفرمایان، امنیت شغلی، معیشت و ایمنی کارگران، مباحث مالیاتی و بیمه‌ای کارفرمایان، افزایش هزینه پارکینگ برای کامیون داران در شهرکرد و اجرا نشدن درست قوانین پرداختند.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند/ آورده ۷۰۰ میلیونی متقاضیان
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • خسارت دیدگان بخش مسکونی جهت حضور ارزیاب با بنیاد مسکن ارتباط بگیرند
  • اجرا ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه در سازمان ملی مسکن
  • آغاز ساخت هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • آغاز ساخت یک هزار و ۶۸۰ واحد مسکونی در مراغه
  • جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی